Lessen

Aerial Yoga lessen

Elke donderdag om 19.00 uur en elke vrijdag om 9.00 uur is er een Aerial yoga les voor elk niveau. Laat je dragen, ondersteunen en omarmen door het doek. Het doek is je maatje tijdens de les. Het zal je uitdagen, maar ook helpen. Voor meer info zie de website van Yoga Lovers Heerlen. 

https://www.yoga-lovers.nl/c-4779658/aerial-yoga/

Easy Flow les

Elke dinsdag om 19 uur is er een Easy flow les. Iedereen is welkom. De houdingen worden aangeboden op elk niveau. Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt op de mat. Samen concentreren we ons op de ademhaling, de focus en de houdingen. Kom voor een leuke ontspannen les met een beetje uitdaging naar Yogaplace Sittard. Voor meer info zie de website van Yogaplace. 

https://www.yogaplace.nl/

Privé of groepslessen

Wil je meer uit je eigen practice halen of loop je tegen een probleem aan? Ik help je graag verder. Samen zien we meer. Neem contact met mij op, dan plannen we een privé sessie in.

Heb je een groepje die graag een keer een yoga groepsles willen volgen? Dat kan zowel buiten als binnen! Ik heb de materialen, dus daar hoef je niet voor te zorgen. Neem contact op voor extra infomatie.